Welzijn in je leven

Naar je kern en vanuit je kern naar buiten

Naar je kern
Met Balance in Life zet ik me in om samen met jou op reis te gaan in jezelf, te vertragen en verdieping te zoeken. Van hieruit maak je contact met jouw ritme, noden en behoeften. Hierdoor kom je te weten wanneer jij in je kracht staat en kan je vol vertrouwen naar buiten treden. Deze reizen bieden je mooie inzichten: hoe je rust kan ervaren in uitdagende omstandigheden, hoe je balans kan integreren in je leven, hoe je soepel kan omgaan met veranderingen, hoe je zélf je lichaamsprocessen kan beïnvloeden en je energiepeil heel eenvoudig kan verhogen.

 

Vanuit je kern naar buiten
Verder wil ik samen met jou je levensreis ontwikkelen. We bepalen samen de bestemming (strategie, visie, missie, doel, droom). We zien wat er in je reiskoffer past (reiskompas, KernTalenten, overtuigingen, waarden en normen) en we stippelen de route uit (tactiek en stappenplan). Onderweg laten we ons verrassen door talrijke mogelijkheden.  We kijken vooral naar wat er ís, met een korte blik op het verleden (daar leren we immers uit) en gefocust op het heden en de toekomst.Op deze reizen gebruiken we alle zintuigen en gaan we zowel denken, voelen als doen.  Ik reik je manieren aan om de dingen in een ander perspectief te plaatsen en hecht belang aan duurzame lange termijn oplossingen en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze reizen draait het om jou. 
Vanaf de zijlijn geef ik je mijn volle aandacht en stel op tijd en stond de juiste vragen.  Ik vertrouw erop dat jij alles hebt om de antwoorden binnenin jezelf te vinden.  En met die antwoorden gaan we weer verder aan de slag.  Hierdoor verkrijg je perspectief en zicht op wat jou drijft, wat voor jou belangrijk is en wat echt bij jou past, rekening houdend met het effect dat dit zal hebben op jouw omgeving.  En dit alles binnen een kader van respect, integriteit en authenticiteit. 

 

Als jij inzicht wil krijgen in jouw kern en vanuit authenticiteit naar buiten wil treden, helpen volgende linken jou:
Studiekeuzebegeleiding
Loopbaanbegeleiding mét loopbaancheques
Je KernTalenten in kaart
Talent en Change coaching
Wandelcoaching
Yoga en relaxatie
De opleidingen die ik hiervoor gevolgd heb, vind je hier.