Wat klanten vertellen

'Ik wist dat ik veel wilde, héél veel. En ik wist ook dat ik heel veel niét meer wou. Er heerste heel veel chaos in m'n hoofd waardoor ik enorm in de knoop zat met de richting die ik uit wou in m'n loopbaan. Ik wilde eerst en vooral graag duidelijkheid krijgen over waar ik best de focus op kon leggen.

Ellen heeft me daar heel mooi bij geholpen. Ze heeft me dingen doen inzien die ik ergens al wel besefte, maar waar ik nooit een duidelijk beeld van had. Ze kon me vertellen waaróm bepaalde dingen wel of niet bij mij passen. En met die 'waarom' voel ik me nu gesterkt: ik heb nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel en niet wil doen.

Ze ontving me ook heel persoonlijk en menselijk; als een persoon die naar je luistert in plaats van een doodgeroutineerde psycholoog. Ze gaf me ook inzichten door dingen over zichzelf te vertellen - iets wat ik niet had verwacht. En misschien wel het belangrijkste: ze gaf me het gevoel dat ze tijd voor mij maakte, en dat ik niet zomaar een nummertje was. Dit had ik eerder moeten doen.'

Katrien D.

 

Ellen bezorgde me na een KernTalenten analyse een verslag mét persoonlijk advies: ze legde een link tussen mijn levensloop en mijn KernTalenten, schetste hoe ik nieuw leven kon inblazen in mijn carrière, gaf aan in welke mate mijn dromen en plannen passen bij mij en gaf me inzicht in wat me energie geeft en kost. Ik wilde specifiek advies rond leidinggeven en ook dit werd glashelder beschreven. Het is zijn prijs meer dan waard!

Koen L.

 

'Ik maakte de keuze om mijn werk een jaar stop te zetten en te kiezen voor herbronning en persoonlijke ontwikkeling. It takes a lot of steps to find and develop your goals. Via Ellen kwam ik alvast verder via het leggen van mijn talentenpuzzel. Ellen gaf me snel de indruk mee te zijn in mijn jeugdverhaal en uit mijn vroegere speelsituaties haalde ze vlot mijn KernTalenten met een persoonlijk advies erbij. Ook tof dat er achteraf nog een schriftelijk rapport van komt, zodat ik er dit nadien terug bij kan nemen, nu ik mijn onderneming aan het uitbouwen ben. Ik kan deze methode en Ellen als toegewijde coach dus zeker aanbevelen!'

Bart S.

 

‘De KernTalenten analyse bij Ellen werkt extra verdiepend. Het vergroot je zelfkennis, waardoor je je energiebalans beter kan bewaken. Het is interessant om te weten en te herkennen waa je energie van krijgt en waar je veel energie aan verspeelt. Ellen stelde de juiste vragen voor een verdere analyse en ik vind het verrassend dat het resultaat bevestigde wat ik duidelijk herken bij mezelf. Ellen straalt ook veel vertrouwen uit, ik vond het een heel fijne sessie!’

Ingrid R.