Talent en Change coaching

  • Je leeft vooral in je hoofd en hebt geen contact met je gevoel
  • Je kan moeilijk verwoorden wat er in je leeft
  • Je ervaart steeds terugkerende paradoxale patronen in je leven (levensparadoxen): je hebt bijvoorbeeld veel nood aan sociaal contact maar voelt je niet altijd goed in gezelschap of je hebt enerzijds veel nood aan afwisseling en uitdaging maar anderzijds ook aan routine, ergens wil je absoluut voor iets gaan maar iets in jou houd je tegen
  • Je hebt last van perfectionisme of (faal)angst
  • Je mist zelfsturing waardoor je projecten niet slagen
  • Je kent je (Kern)Talenten en wil weten hoe je deze nu optimaal inzet
  • Je kent je (Kern)Talenten en hebt nog vragen rond je (Kern)Talenten en ondernemerschap, leidinggeven of zelfsturing.

Je loopt dus ergens tegenaan of zit vast. In al deze gevallen is het belangrijk om te gaan onderzoeken wat je nu al verder helpt en wat je wenst te behouden, en wat je best toevoegt, loslaat of verandert. Hiervoor is helderheid, kalmte, moed en kracht nodig. En hierbij kan je best wel wat ondersteuning gebruiken.

 

Hoe kan ik je dan helpen?
Ik vergelijk coaching graag met het maken van een reis. Daar waar ik vroeger letterlijk de wereld introk en reizen maakte, wil ik met Balance in Life levensreizen ontwikkelen samen met jou: we bepalen de bestemming (strategie / visie / missie / doel / droom), we zien wat er in de reiskoffer past (reiskompas, kerntalenten, overtuigingen, waarden en normen, je identiteit) en we stippelen de route uit (tactiek en stappenplan). Onderweg laten we ons verrassen door talrijke mogelijkheden. We kijken vooral naar wat er ís, met een korte blik op het verleden (daar leren we immers uit) en gefocust op het heden en de toekomst. Op deze reis gebruiken we alle zintuigen en gaan we zowel denken, voelen als doen. Ik reik jou manieren aan om vanuit een ander perspectief te kijken en hecht belang aan persoonlijke ontwikkeling en duurzame lange termijn oplossingen die passen binnen je groter geheel. 
De opleidingen die ik hiervoor volgde vind je hier.

Wat levert je dat op?
Je komt in beweging en boekt voortgang. Vanuit inzicht in wat er leeft, wie je bent en wat bij je past, zet je jouw ongekende vermogens in om datgene te bereiken dat je wil bereiken. Dit maakt dat je energiepeil stijgt en dat je in je kracht staat. En hierdoor verhoogt je gevoel van wel-zijn. En ook je omgeving (werk, partner, gezin,…) vaart er wel bij.

 

We bekijken samen je vraag tijdens een intakegesprek en bepalen hoeveel sessies er nodig zijn.

Je betaalt hiervoor 75 euro/uur, exclusief BTW.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.